Hoe werkt het achteraf betalen van je Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro?

Wanneer je van plan bent de Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro te kopen, kun je deze achteraf betalen via onze website. Kun je uit een aantal betaaltermijnen kiezen. Je kunt ervoor kiezen om je nieuwe telefoon achteraf te betalen met Klarna of Spraypay. Jouw Apple Airpods, Samsung Buds of draadloze oortjes kun je binnen 30 dagen in een keer achteraf betalen of in maximaal 36 termijnen zonder rente!

Als je jouw draadloze oortjes zoals de Apple Airpods Pro eerder wilt afbetalen, kan dat natuurlijk ook. Je moet er dan alleen wel voor zorgen dat het totale bedrag binnen 30 dagen wordt betaald. Betaalt u uw oortjes gespreid dan kunt u net zoals bij achteraf betalen, tussendoor gratis extra aflossen.

De top 5 best verkochte oortjes

 •  181,00

  €60,33

  in 3 keer
 •  245,00

  €81,67

  in 3 keer
 •  44,95

  €14,98

  in 3 keer
 •  125,00 178,99

  €41,67

  in 3 keer
 •  124,00

  €41,33

  in 3 keer

Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro is gelijk ook één van de populairste oordopjes op de markt. Uitgebracht in oktober van 2019, heeft Apple ondertussen meer dan 27 miljoen AirPods Pro verkocht.

Als je een draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro wilt bemachtigen, vraag je je misschien af hoe je ervoor moet betalen. Het antwoord is eenvoudig: betaal de draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods achteraf of in termijnen! In deze blogpost bespreken we de voordelen van het achteraf betalen van je Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods en hoe je dat moet doen.

Voordelen van een draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods of Samsung Buds Pro

Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro kan een geweldige investering zijn voor iedereen, vooral als je op zoek bent naar een nieuwe manier om muziek te luisteren of te bellen.

Als je op zoek bent naar een nieuwe oortjes, zijn de draadloze oordopjes zoals Apple Airpods een geweldige optie en heeft het veel voordelen. Met zijn draagbaarheid, verscheidenheid aan s en verschillende controller opties is de Oortjes een oortjes waar iedereen van kan genieten.

Met onze ‘achteraf betalen’ betaaloptie kun je je Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro vandaag nog bestellen en snel in handen krijgen.

 

Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods in termijnen betalen

Het betalen van je Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro in termijnen is ook een geweldige manier om de kosten van de oortjes over de tijd te spreiden. Als je ervoor kiest om in termijnen te betalen, kun je ervoor kiezen om in termijnen van gespreid te betalen, wat het over het algemeen handiger maakt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het zelf doen van de betalingen.

Over het algemeen is het achteraf of in termijnen betalen voor je Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro een geweldige manier om de oortjes snel en zonder rente te krijgen. Het is ook een handige manier om de kosten van de oortjes over de tijd te spreiden.

Als je vragen hebt over onze betalingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Jouw Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro achteraf met Klarna betalen zonder rente

Als je jouw Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro met Klarna wilt betalen, kun je dat achteraf of in termijnen doen zonder rente. Klarna is een betaalmethode die je kunt selecteren bij het afrekenen. Je ontvangt dan een e-mail van Klarna met instructies over hoe je een account kunt aanmaken en jouw eerste betaling kunt doen.

Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro behoort tot de leukste oortjes!

Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro kunnen in alle situaties worden gebruikt worden. Om mee te gamen, onderweg, om muziek te luisteren tijdens het reizen of juist studeren. De veelzijdigheid en het feit dat er geen kabeltje is dat achter een deurklink of iets anders kan blijven hangen. Zorgt ervoor dat draadloze oortjes de meest populaire zijn op de markt.

 

Samsung Galaxy buds Pro

De nieuwe Samsung Galaxy Buds Pro achteraf betalen kan bij ons. Deze Samsung Buds hebben een aantal enorm goede eigenschappen.

 • Ultieme Noise cancellation. Vermindering van omgevingsgeluid tot wel 99%
 • Diep en hoogwaardig geluid met de 2-way speakers
 • IPX7 Waterbestendig.
 • Samsungs Galaxy Buds Pro gespreid betalen zonder rente en geen BKR

Noise cancelling oordoppen

Noise cancelling wordt ook wel ruis onderdrukking genoemd. Er zijn 2 soorten noise cancelling. Naast gewone noise cancelling is er ook nog Active noise cancelling.

Passieve ruisonderdrukking maakt gebruik van goed ontworpen oordoppen om geluid uit de omgeving buiten te sluiten. Dit wordt gebruikt voor zowel over-ear koptelefoons als in-ear koptelefoons waarbij de oordopjes zelf omgevingsgeluid buiten houden.

Active noise cancelling maakt gebruik van microfoons en luidsprekers om achtergrond- en omgevingsgeluiden te verminderen. Dit is het meest bekende type en wordt het meest gebruikt in over-ear koptelefoons. Dit zijn koptelefoons die volledig over uw oor heen vallen. Deze active noise cancelling technologie is nu zo klein en efficiënt geworden dat deze nu ook kan worden toegepast in draadloze in-ear oordoppen.

Adaptive Active Noise Cancellation maakt gebruik van microfoons en luidsprekers om zich automatisch aan te passen aan uw omgeving. Dit is het meer geavanceerde type ANC waarbij het niveau van ruisonderdrukking zich digitaal aanpast aan de omgeving.

Snelle levering van jouw draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro

Als je op zoek bent naar een geweldige deal voor een nieuwe Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro, kijk dan niet verder dan onze nieuwste aanbieding. Je kunt je Draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro nu bestellen en later betalen, met 0% rente! Gewoon een geweldige deal voor een gloednieuwe oordoppen.

Kies vandaag nog voor achteraf betalen en begin zo snel mogelijk van jouw nieuwe draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods Pro te genieten!

Menu