Dit zijn de 10 best verkochte en meest populaire airco’s. Deze pagina wordt dagelijks vernieuwd. Wist u dat als u een airco bij ons koopt u deze al de volgende dag in huis heeft. Zo kunt u zo snel mogelijk de verkoeling opzoeken van uw nieuwe airco. De airco’s komen allemaal al met een airco lucht afvoerslang. Wanneer u kleine kinderen heeft of een baby’s dan is een airco erg handig. Want baby’s kunnen niet zweten en hebben vooral in het begin moeite om hun eigen temperatuur te beheersen. Een airco is daarom een uitkomst om ervoor te zorgen dat uw kleintjes en uzelf niet oververhit raken. Bekijk onze top 10 meest populaire airco’s en de bijbehorende airco accessoires en laat uw inspireren door de keuze van de vele klanten die u voorgingen.

Top 10 best verkochte airco's

 •  207,90

  €69,30

  in 3 keer

  €6,67

  in 36 keer
 •  602,79

  Vanaf

  €19

  per maand

 •  309,09

  Vanaf

  €10

  per maand

 •  438,90

  Vanaf

  €14

  per maand

 •  673,03 1.098,90

  Vanaf

  €22

  per maand

 •  759,00

  Vanaf

  €24

  per maand

 •  26,39
 •  424,59

  Vanaf

  €14

  per maand

 •  483,99

  Vanaf

  €16

  per maand

 •  65,99

  €22,00

  in 3 keer
PI 637226490089992709 zoom op afbetaling

Hoe koop je een airco op afbetaling?

Heeft u met de hitte van vandaag de dag. Of u het nou warm krijgt van uw partner of van het weer. Wij hebben een (mobiele) airco voor u. Gespecialiseerd in het gespreid betalen van elektronica. Kunt u bij ons uw airco op afbetaling kopen. Dit is een beter dan achteraf betalen en een handige oplossing voor diegenen die nu een nieuwe airco willen kopen, maar de kosten over een langere periode willen verspreiden. Omdat wij gespecialiseerd zijn in gespreid betalen en elektronica. Kunt u bij ons uw airco ook in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente en zonder BKR-registratie.

Op Somas Home kunt u kiezen voor het betaaltermijn dat bij u past. Zo kunt u kunt uw airco in één keer betalen of in maximaal 36 termijnen. Het voordeel van op afbetaling kopen bij ons. Is dat eerder aflossen altijd gratis is.

Welke betaalmethode je ook kiest, we zijn er om je te helpen je aankoop gemakkelijk en betaalbaar te maken. Koop dus vandaag nog je airco en geniet van koele lucht  en ontspan door de flexibele betaalmogelijkheden die wij bieden.

Airco achteraf betalen

Het achteraf betalen van uw airco heeft een aantal voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat u pas hoeft te betalen nadat u het product heeft ontvangen. Achteraf betalen van uw airco bij SomasHome. Betekent dat u uw airco tot 30 dagen later kan betalen. Zo heeft u meer tijd om te betalen, dan de standaard 14 dagen van andere bedrijven.

Tot slot kan het betalen van uw airco op afbetaling bij Somas Home zonder BKR-registratie. Al deze factoren maken het achteraf betalen een handige betaalmethode voor iedereen die nu verkoeling wilt en een nieuwe airco wilt kopen maar pas later wilt betalen.

PI 637593446371300913 zoom op afbetaling

Airco in termijnen betalen zonder rente

Wist u dat u uw airco ook in termijnen kan betalen zonder rente. Wanneer u ervoor kiest om uw airco in 3 of 4 termijnen te betalen. Dan betaalt u geen rente en doen wij ook geen BKR-registratie. Hierdoor kunt u wel uw airco in termijnen betalen zonder dat wij ergens gegevens registreren dat banken of hypotheekverstrekkers kunnen inzien. Dit is gemakkelijk, zorgeloos en gespreid betalen van uw airco bij ons! Bekijk onze top 10 best verkochte airco’s bovenaan deze pagina en laat u informeren door de keuze van andere consumenten die u voor u een airco kochten.

Airco raam kit & accessoires

Heeft u een airco, maar nog geen airco raam afsluitende kit. Bekijk dan onze Airco Window Kit in het onderstaande top 5 overzicht met best verkochte airco accessoires. Met deze airco raam afsluiter zorgt u ervoor dat de warme lucht buiten blijft en de koude lucht binnen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u uw kamer beter en langer kunt koel houden maar met een airco window kit bespaart u ook energie. Alleen al vanwege het verminderde stroomverbruik raden wij een airco kit aan. Daar komt het extra comfort van het doorbreken en weghouden van de warme buitenlucht nog eens bij.

Top 5 best verkochte airco accessoires

 •  26,39
 •  54,99

  €18,33

  in 3 keer

Menu