Waar kan ik gespreid of achteraf betalen?

U kunt bij ons en onze andere (zoals Beryl Media, AlleenWitgoed en meer) webshops gespreid betalen. Wel is het handig om te weten dat wij het assortiment van al onze gespreid betalen webshops samenvoegen op SomasHome.

Zo maken wij van SomasHome de grootste gespreid betalen webshop van Nederland.

Hieronder hebben wij alsnog informatie neergezet over de gespreid en achteraf betalen mogelijkheden van andere grote ondernemingen. Zo weet u waar en bij welke winkels u in termijnen kunt betalen en wat de voor en nadelen zijn tegenover in termijnen betalen bij ons.

Betalen in termijnen bij Wehkamp vs. SomasHome

U kunt gespreid betalen bij Wehkamp (Wehkamp Finance = Tinka).
U kunt achteraf betalen bij de Wehkamp (Wehkamp Finance = Tinka).
Wehkamp finance is omgedoopt tot Tinka dat zich klantvriendelijker positioneert. Wij bieden meer kort lopende termijn oplossingen aan zoals betalen in 2 tot 4 termijnen zonder BKR en zonder rente.

Op afbetaling kopen bij Wehkamp

Op afbetaling kopen bij Wehkamp kan. Zij bieden een kredietcontract aan via hun financieringstak Tinka. Zoals altijd raden wij aan om de voorwaarden goed te lezen. Als Tinka ziet dat u voor €3.000 kredietwaardig bent maar voor maar €1.000 heeft gekocht, dan kan het goed mogelijk zijn dat Tinka probeert om meer goederen aan u te verkopen om het lopend krediet te verhogen. Net zoals bij ons zeggen wij ook hier. Koop niet meer dan nodig en betaal niet langer voor een product dan dat u het denkt te gebruiken.

Ons voordeel
 tegenover kopen op afbetaling bij de Wehkamp is dat wij ook elektronica en witgoed aanbieden. Dit doet Wehkamp niet, daarnaast ziet u bij ons tijdens het afrekenen al gelijk een aantal van de belangrijkste voorwaarden per betaalmethode. 

Betalen in termijnen bij Mediamarkt vs. SomasHome

U kunt gespreid betalen bij de Mediamarkt via Santander. Hier moet u altijd rente betalen, dit proces is helaas niet volledig online en Santander is geen Nederlandse kredietverstrekker.
U kunt achteraf betalen bij de Mediamarkt. Dit kan met 30 dagen later betalen met Klarna

Kopen op afbetaling bij de Mediamarkt

De Mediamarkt heeft goede prijzen en dezelfde Klarna voorwaarden als die wij aanbieden. Op afbetaling kopen bij Mediamarkt is niet mogelijk voor veel producten van Apple. Op veel producten heeft Mediamarkt betere prijzen. Wij onderscheiden ons door in te zetten op service, klant vriendelijkere betaalmogelijkheden en het verhuren van producten.
 

Ons voordeel:

In tegenstelling tot de Mediamarkt is ons proces volledig digitaal en zijn onze voorwaarden gelijkwaardig. U hoeft geen documenten te uploaden of door lang proces heen te gaan. Door dit proces kan het gebeuren dat u pas later uw product ontvangt.
Bij ons wordt alles digitaal gecontroleerd en weet u gelijk waar u aan toe bent. 

Vraagt u zich af waarom u niet in termijnen kan betalen bij de MediaMarkt. Dit komt waarschijnlijk door een lager acceptatie niveau. Wij raden u aan om het bij ons te proberen met hetzelfde product of met een goedkoper product. Daarnaast kunt u bij ons ook Apple producten op afbetaling kopen.

Betalen in termijnen bij Bol.com vs. SomasHome

U kunt niet gespreid betalen bij de Bol.
U kunt achteraf betalen bij de Bol (Bij Bol.com kunt u geen elektronica achteraf betalen)

Ons voordeel:

Bij Bol kunt u net zoals bij ons het gehele assortiment achteraf betalen
Bij Bol moet u binnen 14 dagen betalen
Bij ons heeft u 30 dagen de tijd om te betalen
Dit korte termijn is voor ons reden waarom u niet moet achteraf betalen bij bol.com

Betalen in termijnen bij Coolblue vs. SomasHome

U kunt niet gespreid betalen bij de Coolblue
U kunt niet achteraf betalen bij de Coolblue
U kunt wel bepaald witgoed zoals wasmachines huren bij Coolblue

Ons voordeel:

Coolblue heeft wel een verhuur model. Wij vinden deze echter te prijzig, daarnaast kan het zijn dat het product dat u ontvangt niet nieuw is. Het grootste nadeel is dat u geen eigenaar van het apparaat en deze aan het eind van het termijn weer terug moet geven. Bij ons wordt u eigenaar van het product en heeft u ook garantie op een nieuw product.

Huren bij Coolblue vs. SomasHome

 Coolblue biedt ook de mogelijkheid om witgoed zoals wasmachine te huren. Zij bieden hier net zoals dat wij doen een goed service niveau bij. Zowel Coolblue als wij plaatsen en sluiten het apparaat aan en repareren of vervangen het apparaat bij defecten en storingen. Wat Coolblue meer doet is dat zij ook het product voor u verhuizen als u naar een andere woning gaat. Waar wij ons onderscheiden door meer huurtermijn keuze. Al met al vinden wij dat zij het ook goed doen en zijn zij een geduchte concurrent voor ons.

Betalen in termijnen bij Amac vs. SomasHome

U kunt niet online gespreid betalen bij de Amac, dit kan bij ons wel.
U kunt op dit moment (augustus 2022) niet achteraf betalen bij de Amac.

Ons voordeel:

Bij ons kunt u Apple iPhones, Apple MacBooks en andere Apple producten in termijnen betalen en het proces volledig online afronden. U ontvangt als u voor 16:00 besteld het product al de volgende dag.

Voorkom kosten en maak een verstandige keuze. Wij zeggen liever, ga niet achteraf betalen bij anderen en kies voor gespreid betalen bij ons SomasHome. Want u kunt altijd nog eerder gratis aflossen.

De grootste voordelen van betalen in termijnen bij SomasHome

De voordelen van gespreid betalen bij SomasHome

 • Wanneer u een product nodig heeft maar deze niet in 1x kunt of wilt betalen. Is de mogelijkheid om deze gespreid te kunnen betalen een geschikte oplossing.
 • U kunt zelf kiezen in hoeveel termijnen u wilt betalen. Zo kunt u zelf u maandelijkse lasten bepalen.
 • U kunt het product bekijken voordat u deze volledig betaalt.
 • U kunt bij ons altijd gratis eerder aflossen.
 • Bij onze 12 of meer termijnen, betaalt u het eerste termijn pas als het product is verzonden.
PI 637872635976076514 op afbetaling

Top 10 producten die het meest in termijnen of achteraf worden betaald

 •  29,95
 •  346,00

  €115,33

  in 3 keer

  €11,09

  in 36 keer
 •  181,00

  €60,33

  in 3 keer
 •  352,00

  €117,33

  in 3 keer

  €11,29

  in 36 keer
 •  57,00

  €19,00

  in 3 keer
 •  39,95

  €13,32

  in 3 keer
 •  245,00

  €81,67

  in 3 keer
 •  579,00

  €193,00

  in 3 keer

  €18,56

  in 36 keer
 •  410,00

  €136,67

  in 3 keer

  €13,14

  in 36 keer
 •  50,95

  €16,98

  in 3 keer

Wist je datjes over gespreid betalen

Wist je dat betalen in termijnen in het Engels “pay by installment” is.

Wist je dat als je kiest voor betalen in termijnen in onze webshop. Je altijd gratis eerder mag aflossen.

Wist je dat je bij ons kan betalen in termijnen met Klarna

Wist je dat het betalen in termijnen van Apple heel populair is. Apple Airpods staan in de top 5 meest op afbetaling gekochte producten.

Wist je dat je bij ons kan betalen in termijnen zonder rente te betalen.

Dit kan bij onze 2, 3 of 4 termijnen optie.

Wist u dat u bij ons kan betalen in termijnen zonder BKR. Dit betekent dat uw aankoop niet als krediet wordt geregistreerd.

Dit kan bij onze 2, 3 of 4 termijnen optie.

Wist u dat wij de ‘betalen in termijnen webshop’ zijn in Nederland. Dit komt door ons grote assortiment en omdat wij de meeste gespreid en achteraf betaalmogelijkheden hebben.

Wist u dat wij naast betaalopties van anderen ook betaalopties in eigen beheer hebben. Hierdoor weten wij meer van betalen in termijnen dan de meeste andere webshops en kunnen wij u beter van dienst zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu