Waarom een airco?

Blijf koel in de zomer en warm in de winter met onze airco’s – houd het hele jaar door een aangename temperatuur! Maak gebruik van onze unieke aanbiedingen en ontvang de airco inclusief installatie voor thuis of op kantoor. Een airco op afbetaling kopen is een prettige manier om snel je airco in huis te hebben en later de zorgeloos de airco in termijnen betalen.

Bovendien kun je de lucht schoon houden, aangezien de meeste airco’s geavanceerde luchtfilters hebben geïntegreerd.

Verander eenvoudig de temperatuur met een druk op de knop en houd toch genoeg geld over voor een lekker ijsje in de zomer of oliebollen in de winter – dankzij de lage gebruikskosten van €0,10/h voor een wandairco (2,5 kW).

Weet u niet zeker wat voor airco u nodig heeft? Scroll verder naar beneden en bekijk alle categorieën die we aanbieden

-->

Airco’s gespreid betalen – bij de SomasHome Airco Shop

Hoe werkt dat? Eenvoudig! Selecteer bovenaan de pagina of je wilt kopen voor particulier of zakelijk en wij regelen de rest. Betaal airco’s gespreid! U kunt airco achteraf betalen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw airco’s in 3, 4, 6, 12, 18, 24 of 26 termijnen te betalen. Voor de betaalwijzen achteraf en in 3 of 4 termijnen is er geen rente en geen BKR registratie! Airco op afbetaling kopen doet u bij SomasHome.

Meer weten over onze gespreide betaalmethoden en hoe je daarmee airco’s (en eventuele andere producten) kunt kopen? Bekijk onze blogposts (beneden) en onze betaalpagina

PI 636954123091828126 zoom op afbetaling
mitsubishi heavy srk 20 zs w wandairco op afbetaling

Wandairco is geschikt voor mensen die wel graag een airco willen maar geen behoefte hebben aan een grote verbouwing.

mitsubishi heavy duo split airco op afbetaling

Ideaal als u meerdere ruimtes wilt verkoelen of verwarmen. Meerdere binnenunits op één buitenunit.

mitsubishi heavy srf 25 zmx s op afbetaling

Een vloerairco wordt op de vloer neergezet of net boven de vloer opgehangen. Zij vallen hierdoor minder op en staan bovendien ook niet in de weg.

Ons type mobiele airconditioning kunt u verplaatsen naar elke gewenste ruimte. De meest populaire airco op afbetaling te kopen

mitsubishi heavy cassette inverter fdtc 25vf op afbetaling

Een cassette airco is uitermate geschikt voor grote ruimtes die snel op de juiste temperatuur moeten komen. Bijvoorbeeld een kantoor of restaurant.

mitsubishi heavy plafondonderbouw fde 40vh op afbetaling

Flexibele te installeren drainageleiding biedt u alle mogelijkheden voor het plaatsen van een plafond airconditioning.

mitsubishi heavy satellietmodel fdum 40vh op afbetaling

Een vloerairco wordt op de vloer neergezet of net boven de vloer opgehangen. Zij vallen hierdoor minder op en staan bovendien ook niet in de weg.

rade raam unit 28 koelen op afbetaling

Een airco raam is makkelijk in te bouwen in elke ruimte, omdat u alleen maar een vierkante opening moet hebben. 

Gratis bezorging, ook op zaterdag

Betaal in 3 tot 36 termijnen – uw keuze

2 jaar garantie, wel zo fijn!

Vragen, problemen? Wij zorgen voor u

Een airco in termijnen betalen zonder BKR


Je nieuwe airco kopen
in termijnen betalen is een handige manier om de soms hoge aanschafkosten over een langere periode te spreiden. U kunt er zelfs voor kiezen om het eerste termijn pas te betalen als u de airco heeft ontvangen. U kunt bij ons een airco gespreid betalen in 3 of 4 termijnen zonder rente of op afbetaling betalen meer dan 4 tot maximaal 48 termijnen. Betaalt u uw airco in 3 termijnen dan is dat zonder rente of BKR-registratie.

Bemachtig nu jouw gloednieuwe airco op afbetaling en betaal zorgeloos achteraf of gespreid! Bekijk nu onze ruime keuze aan aircos.

Een airco achteraf betalen zonder rente

U kunt bij ons uw nieuwe airco achteraf betalen met Klarna. Als u ervoor kiest om uw airco achteraf te betalen dan betaalt u tot 30 dagen later. Het achteraf betalen bij ons is hetzelfde als achteraf betalen met Afterpay, behalve dat u bij ons in plaats van 14 of 15 dagen. Tot wel 30 dagen de tijd heeft om te betalen, nadat uw bestelling is afgerond. Tijdens het afrekenen kunt u ervoor kiezen om uw airco achteraf betalen zonder rente of BKR. Tijdens het afrekenen zie u ook een aantal van de belangrijkste voorwaarden. Bij ons kunt u de airco die u nodig heeft betalen op de manier die het beste bij u past. 

Dat is zorgeloos en vertrouwd een airco op afbetaling kopen.

Lees onze blogposts over onze gespreide betalingsmogelijkheden

Heeft u een vraag of productadvies nodig?

Gemiddelde reactietijd e-mail2 uur

Gemiddelde reactietijd WhatsApp chat: 5 minuten

Gemiddelde reactietijd bellen: 5 minuten

Een airco op afbetaling kopen zonder BKR

Wij maken het mogelijk om uw airco op afbetaling te kopen zonder BKR-registratie of rente. Dit kan als u uw airco op afbetaling koopt en betaalt in 3 termijnen. Als u ervoor kiest om uw airco in 3 termijnen te betalen met Klarna dan betaalt u pas het eerste termijn als uw bestelling is afgerond door ons. Koopt u uw airco op afbetaling in 3 termijnen met in3, dan betaalt u het eerste termijn gelijk bij het afrekenen. Naast het kopen van uw airco op afbetaling zonder BKR of rente kunt u ook uw airco op afbetaling kopen in maximaal 48 termijnen.

Als u hiervoor kiest dan wordt er wel een BKR-registratie gedaan en wordt er ook rente gerekend. De rente zit al berekend in de maandbedragen die u op elke product pagina ziet staan. Zo weet u vooraf precies wat u betaald, want wij veranderen de rente nooit achteraf. Dit is met duidelijkheid en zekerheid uw airco op afbetaling kopen.

Airco op afbetaling kopen zonder rente of BKR doet u bij SomasHome.

Airco Achteraf Betalen: Comfort en Flexibiliteit in Één

Wil je jouw woning koel houden tijdens die zinderende zomermaanden, maar wil je liever niet in één keer een groot bedrag uitgeven? Bij SomasHome begrijpen we dat en bieden we de optie voor een airco achteraf betalen met Klarna.

Ons assortiment aan kwaliteitsvolle airconditioners biedt een oplossing voor elke ruimte. Of je nu een compacte mobiele airco nodig hebt voor je studeerkamer of een krachtige split airco voor je gehele woning, bij ons kun je een airco achteraf betalen.

Het kopen van een airco kan een flinke investering zijn. Daarom biedt SomasHome de mogelijkheid om een airco achteraf te betalen. Zo kun je direct genieten van een koel huis, zonder je zorgen te maken over een grote uitgave.

Door te kiezen voor een airco achteraf betalen, behoud je je financiële flexibiliteit en kun je je investering in een comfortabel thuis over een langere periode spreiden. Geniet nu al van de koelte en betaal later, dat is het gemak van een airco achteraf betalen zonder BKR bij SomasHome. Naast een airco achteraf betalen met Klarna, kan je bij ons ook je airco op afbetaling kopen en tot wel 24 maanden betalen zonder rente.

Vertrouw op onze jarenlange ervaring en service. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en kies voor het gemak van een airco achteraf betalen. SomasHome staat voor kwaliteit en comfort, nu en in de toekomst.

Een airco op afbetaling kopen doe je bij SomasHome.

Airco op afbetaling

Menu