Vind het perfecte cadeau en gebruik onze gespreide betaalmethodes!

pexels cottonbro studio 6139349 op afbetaling

Trakteer je dierbaren en jezelf voor kertmis! Nog op zoek naar een kerstcadeau voor je moeder, vader, zus, broer, vriendin, vriend of schoonfamilie? Geen zorgen, we hebben voor elk wat wils en voor elk budget! 

En als je hulp nodig hebt bij het vinden van het perfecte kerstcadeau voor je familie en vrienden, neem dan contact met ons op en we zullen je helpen!

Top Cadeaus tot €25

Top Cadeaus tot €50

Top Cadeaus tot €75

Top Cadeaus tot €100

Het Dyson Dream-team

pexels any lane 5728187 op afbetaling

Zonder zorgen kerst cadeaus kopen

Bestel meerdere cadeaus tegelijk om dat van je to-do-lijst af te strepen en gebruik te kunnen maken van onze gespreide betaalmethodes! Waarom?

Omdat onze gespreide betaalmethoden meestal een minimale en maximale bestelwaarde hebben. Dat betekent dus dat als je nu één (goedkoper) cadeau bestelt en morgen bijvoorbeeld één (goedkoper) cadeau, elke individuele aankoop niet in aanmerking komt voor onze gespreide betaalmethodes. Maar als je beide tegelijk bestelt, kan het!

Kerst cadeau achteraf betalen

Bij ons kunt u uw kerst cadeaus achteraf betalen via Klarna maar ook in 3 tot wel 48 termijnen betalen. Tijdens het afrekenen benoemen wij de belangrijkste voorwaarden van elke betaalmethode. Hierboven vindt u ook een knop die u leidt naar onze pagina met alle betaalinformatie. Heeft u toch nog vragen of hoe achteraf betalen werkt of hoe u uw kerst aankopen in termijnen kunt betalen. Vraag het dan onze klantenservice.

Menu