Hoe slim kun je je huis maken?

Miljoenen mensen gebruiken slimme apparaten - ben jij een van hen?

Als u niet zeker weet wat dat betekent, volgt hier een korte beschrijving: Een smart home wordt gedefinieerd als een modern huis waar de apparaten en apparaten op afstand door de eigenaar kunnen worden bediend, meestal via een mobiele app. Apparaten en slimme huishoudelijke apparaten kunnen ook worden aangesloten op andere slimme apparaten in huis, waardoor slimme thuistechnologie supergemakkelijk en handig wordt. 

Populaire slimme producten die je vast wel eens in je buurt hebt gezien, zijn slimme deurbellen, die audio en video opnemen en via hun smartphone de eigenaar verwittigen wie er voor de deur staat. Dan zijn er ook slimme automatiseringsproducten die uw leven willen verbeteren, zoals automatische verwarming en airco, luchtkwaliteitsmonitors of verlichting. Deze zijn allemaal te bedienen via apps op je smartphone, maar kunnen ook naar wens worden geprogrammeerd, bijvoorbeeld dat de verwarming elke ochtend om 9.00 uur aangaat.

PI 637593484536169333 zoom op afbetaling

Onze top 5 smart producten die je leven gemakkelijker kunnen maken

825,00 of €275,00 in 3 termijnen

   • met deze smart tv gebruik je al je favoriete streamingdiensten voor muziek, series en films, zoals Apple Music, Spotify, YouTube, HBO, Disney+, Netflix of Amazon Prime Video
   • Met geïntegreerde AirPlay 2 stream je de content van je Apple-apparaten naar het grote scherm. Zo speel je heel eenvoudig video’s, muziek, foto’s en meer af op de Samsung UHD TV vanaf je iPhone, iPad en Mac.
   • soepele en snelle bediening vanaf je telefoon

€ 116,00 of 38,67 in 3 termijnen

   • Zeg ‘Hey Google’, speel muziek af, en heldere zang en krachtige bassen vullen de kamer.
   • Je kunt iets zeggen zoals ‘Hey Google, wat wordt het weer dit weekend?’ Of Google vragen naar het nieuws of de sportuitslagen. Hoor je planning. Bel iemand. En zet timers en wekkers. Je kunt zelfs de lampen aan doen of de verwarming hoger zetten. Allemaal met je stem.
   • Doe de lampen aan, zet de verwarming hoger en meer. De Nest Audio werkt met honderden geschikte smartapparaten, zoals tv’s, lampen, thermostaten en sloten, van merken die je vertrouwt. En alles is eenvoudig in te stellen in de Google Home-app.

€ 116,00 of 38,67 in 3 termijnen

   • Met de nieuwe en verbeterde Video Doorbell kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Ontvang direct meldingen op je telefoon en tablet, pas je bewegingsinstellingen aan en blijf op elke locatie verbonden met thuis.
   • Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Veel beweging voor je deur? Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt.
   • Koppel al je Ring-apparaten zodat je vanaf elke locatie alles in de Ring-app kunt bekijken en beheren.

€ 105,00 of 385,00 in 3 termijnen

   • Deze slimme LED-lampen met E27 fitting passen in de meeste armaturen met grote fitting, zodat je overal in je huis van slimme verlichting kunt genieten. Bepaal direct de ultieme sfeer met miljoenen tinten wit en gekleurd licht.
   • Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem in plaats van een mobiel apparaat! Met eenvoudige spraakopdrachten kun je meerdere lampen of slechts één lamp in een kamer bedienen.
    *Werkt met Alexa en een compatibel Echo-apparaat.
   • Transformeer je huis met meer dan 16 miljoen kleuren en creëer onmiddellijk de juiste sfeer voor elke gebeurtenis. Met een tik op een knop verhoog je de feeststemming op een feest, verander je je woonkamer in een filmzaal, breng je de inrichting van je huis tot leven met kleuraccenten en nog veel meer.

€ 41,00 of 13,67 in 3 termijnen

   • Met AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de ‘Zoek mijn’‑app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn, en waar je familie en vrienden uithangen.
   • Jij bent de enige die kan zien waar je AirTag is. Je locatie­gegevens en geschiedenis worden nooit bewaard op de AirTag zelf. Devices die de locatie van je AirTag doorgeven, blijven ook anoniem, en die locatie­gegevens zijn van begin tot eind versleuteld. 
   • AirTag doet tot een jaar met een standaardbatterij die je eenvoudig kunt vervangen. Je iPhone geeft aan wanneer het tijd is voor een nieuwe batterij.

Slimme producten voor uw veiligheid

We begrijpen het; u uw huis en gezin wilt beschermen en uw belangrijke dingen wilt bijhouden. Maar hoe kun je dat doen?

Je huis slim maken kan helpen bij die belangrijke taak! Slimme producten kunnen daarbij helpen, zoals automatische deurbellen, alarmsystemen of Rook en koolmonoxidemelders. Hoe werken ze? De meeste hebben apps die je op je smartphone kunt installeren, waarmee je alles kunt regelen (zoals je verlichting of temperatuur in huis). Hieronder hebben we een aantal producten op een rij gezet die je huis veiliger kunnen maken. 

 •  164,00

  €54,67

  in 3 keer
 •  353,00

  €117,67

  in 3 keer

  €11,32

  in 36 keer
 •  198,00

  €66,00

  in 3 keer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu